www.vrouwmulder.nl
 Handdoek met wens Cap's en petjes ook in kindermaten babycape's naar eigen ontwerp of wens Uw eigen textiel laten borduren (in dit geval een damestas)

Vrouw Mulder


Houwerdatraat 18 Termunten Tel:0629108520 KvK 02097063.... Borduurwerk om blij van te worden, blijft mooi van vorm en kleur...

Machinaal borduurwerk op bestelling

Met behulp van de borduurmachine BROTHER PR 600 II en het borduur / tekenprogramma Pre design kan Vrouw Mulder vlakken tot 20 bij 30 centimeter groot borduren.

Niet alleen uw bedrijfslogo kan worden geborduurd in schitterende kleuren, die niet verbleken in de was en bij wijze van spreken nog zullen schitteren als uw overall reeds lang is vergaan.

Ook foto's kunnen op deze manier op een schitterende manier worden omgezet in machinaal borduurwerk. Probeer eens een bijzonder geschenk voor vader/moederdag of een jubileum. Denk bijvoorbeeld eens aan een borduurwerk als schilderij of op een shirt, trui of jas.

Uiteraard is nog veel meer mogelijk, zoals een naam op een (kinder)cap om de schoolkinderen op reis makkelijk te herkennen; een geboortekaartje geborduurd op een babycape als bijzonder geschenk;  een handdoek met een monogram voor de zwemles; een sporttas voorzien van een naam om 'm gemakkelijk te herkennen of een plaatje van het favoriete stripfiguurtje op een t-shirt of trui.

U bedenkt het en Vrouw Mulder borduurt het.

 

Vrouw Mulder

Promote Your Page Too