www.vrouwmulder.nl
 Handdoek met wens Cap's en petjes ook in kindermaten babycape's naar eigen ontwerp of wens Uw eigen textiel laten borduren (in dit geval een damestas)

Vrouw Mulder


Houwerdatraat 18 Termunten Tel:0629108520 KvK 02097063.... Borduurwerk om blij van te worden, blijft mooi van vorm en kleur...

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Borduurstudio Vrouw Mulder,
ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 02097063.

De algemene voorwaarden vermeld op deze website zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Vrouw Mulder Borduurstudio.

Met het doen van een bestelling aanvaardt u de toepassing van de algemene voorwaarden.  Lees ze daarom goed door voordat u een bestelling doet.

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Vrouw Mulder Borduurstudio hanteert de tarieven van TNT Post.  Vrouw Mulder Borduurstudio  is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de goederen tijdens verzending via TNT-Post. U kunt de zending ook laten verzekeren, maar daar zijn extra kosten aan verbonden. Wilt u hier gebruik van maken, dan kunt u dat aangeven bij de bestelling.

Als u een bestelling geplaatst heeeft, krijgt  u zo spoedig mogelijk een mail met een bevestiging, waarin de verzendkosten en betaalgegevens vermeld staan.

De bestelling dient vooruit betaald te worden en wel binnen 7 dagen na bevestiging van de bestelling. Zolang zal de bestelling gereserveerd blijven. Is hierna niet betaald, dan zal de bestelling komen te vervallen. Na ontvangst van betaling zal de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden worden, in het algemeen binnen 3 werkdagen. Eventueel is  ook afhalen in Termunten mogelijk, maar alleen na het maken van een afspraak. U kunt dan ook contant betalen.

De verzendkosten van de retourzending komen dan voor eigen rekening. De retourzending moet ongebruikt, onbeschadigd en goed verpakt zijn.
Neem wel altijd eerst contact met Vrouw Mulder Borduurstudio op! 

Het maken van deze website is met de grootst mogelijke zorg gedaan. Desondanks kan Vrouw Mulder Borduurstudio niet aansprakelijk worden gesteld voor afwijkingen in prijzen, kleuren, afbeeldingen en teksten. Het kan voorkomen dat de kleuren op het beeldscherm iets afwijken van de werkelijke kleuren.

Vrouw Mulder Borduurstudio stelt zich niet aansprakelijk voor normale slijtage of verkeerd gebruik van een product.

Alle artikelen worden door Vrouw Mulder Borduurstudio met de grootste zorg gemaakt. Dit geeft elk artikel zijn unieke uitstraling. Toch kan het wel eens zo zijn dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet, neem dan contact op en vermeld waarom en wanneer u het heeft gekocht.  We vinden samen wel een oplossing.

Vrouw Mulder Borduurstudio kan zonder opgaaf van redenen ook een bestelling weigeren.

Niets van deze site mag zonder toestemming van Vrouw Mulder Borduurstudio worden gekopieerd.