www.vrouwmulder.nl
 Handdoek met wens Cap's en petjes ook in kindermaten babycape's naar eigen ontwerp of wens Uw eigen textiel laten borduren (in dit geval een damestas)

Vrouw Mulder


Houwerdatraat 18 Termunten Tel:0629108520 KvK 02097063.... Borduurwerk om blij van te worden, blijft mooi van vorm en kleur...

Petten en mutsen

In voorraad altijd een bonte verzameling katoenen petten. Niet alleen voor volwasenen, maar ook kinderen vanaf een jaar of twee kunnen met een kinderpet heel stoer lijken.

De petten zijn eevoudig en slechts 1 kleur per pet. Geen tierelantijntjes of biesjes. Mocht u een wat luxere pet wel op prijs stellen, dan is deze tegen meerprijs altijd te bestellen.

Voor deze katoenen pet geldt een prijs van 10 euro, inclusief het borduren van een naam, plaatje of logo tot 10.000 steken. Voor elke 1000 steken extra betaalt u 1 euro.

Ook de wintermuts is op voorraad. Momenteel alleen de kleuren kobaltblauw en fluoriserend geel. Op verzoek zijn meerdere kleuren natuurlijk mogelijk. De levertijd wordt alleen wat langer.Hier gelden dezelfde prijzen voor als bij de petten.

Ook de fleece oorwarmers annex hoofdbanden zijn te leveren in diverse kleuren en maten. Eveneens voor 10 euro inclusief maximaal 10.000 borduursteken.